Често задавани въпроси

Как да поръчам

 

За да поръчате продукт, от раздел „Магазин“ на меню „Печат върху текстил“ изберете желания текстилен продукт. Оттук можете да прегледате описанието на съответния продукт, както и да изберете размер цвят и количество. Можете да добавите щампа чрез натискане на бутон „Дизайн“. Отваря се модул „По твой дизайн“, където може да изберете за отпечатване изображение от нашата галерия или да прикачите ваше изображение. Модулът позволява да изберете размер на щампата, както и да добявяте надписи. След като направите своя дизайн, кликнете бутон „Купи“

Така избраният продукт се добавя във вашата количка. Можете да продължите да пазарувате, да добавяте продукти към списъка. Когато сте готови, изберете бутон „Приключване на поръчката“. Отваря се формуляр, в който трябва да попълните своите данни. Така поръчката ще стигне до нас и ние ще можем да я обработим.

 

Редактиране на поръчката

След като добавите продукт в количката, имате възмонжост да редактирате, също и да го изтриете.

След изпращане на поръчката, тя не може да бъде редактирана през сайта. В този случай, за редактиране трябва да се свържете с нас.

След като изпратите поръчката, предстои да се свържем с вас и да потвърдим цената и детайлите, за да започне обработката. Потвърждението ще получите в рамките на един работен ден. Поръчки, направени в събота, неделя и празнични дни се потвърждават в първия следващ работен ден.

След като потвърдим поръчката ви, ще я изработим и пуснем по куриер.

 

Начини на плащане

Възможните начини на плащане са:

  • Наложен платеж на куриерската служба, извършваща доставката
  • В брой или по банков път, в случаите когато Клиентът получава готовия продукт на адреса на Изпълнителя.

 

При плащане по банков път:

Банкова сметка:

Банка: Централна кооперативна банка, кл. Дондуков

IBAN: BG44 CECB 9790 10D12 70 200

BIC: CECB BGSF

Молим да посочите номера на поръчката като основание за плащане в платежното нареждане

 

Ценообразуване

Общата стойност на поръчката включва стойността на артикула, стойността на отпечатването и цена за допълнителна обработка на изображението, ако е необходима такава.

Цените на предлаганите текстилни артикули са посочени в раздел „Магазин“ на меню „Печат върху текстил“.

Работим и с текстилни артикули на Клиента. За допълнителна информация, свържете се с нас.

 

Цени за печат:

Цената за щампа зависи от редица фактори: площ на избраните щампи /при по-големи щампи се изразходват повече консумативи, съответно цената е по-висока; цвят на текстила /ако цветът е бял, за щамповането се изразгодват по-малко консумативи, съответно цената е по-ниска/;

 

Печат вътху бял текстил Лого А6 – 10 х 15 см А5 – 15 х 21 см А4 – 21 х 30 см А3 – 30 х 40 см
1-10 броя 4.50 лв. 6.00 лв. 8.00 лв. 10.00 лв.
11-50 броя 4.30 лв. 5.70 лв. 7.80 лв. 9.50 лв.
51-100 броя 4.00 лв. 5.40 лв. 7.20 лв. 9.00 лв.
над 100 броя По договаряне По договаряне По договаряне По договаряне

 

Печат върху цветен текстил Лого А6 – 10 х 15 см А5 – 15 х 21 см А4 – 21 х 30 см А3 – 30 х 40 см
1-10 броя 6.50 лв. 10.50 лв. 13.50 лв. 17.00 лв.
11-50 броя 6.20 лв. 10.00 лв. 12.80 лв. 16.20 лв.
51-100 броя 6.00 лв. 9.50 лв. 12.10 лв. 15.30 лв.
над 100 броя По договаряне По договаряне По договаряне По договаряне

Посочените цени са с ДДС.

Посочените цени са само за печат.

За поръчки на голямо количество предлагаме специални преференциални цени. Можете да изпратите запитване.

Цена за допълнителна обработка на изображението: При необходимост от допълнителна обработка на изображението,

  • надхвърляща 30 мин., следва допълнително заплащане 10 лв.
  • надхвърляща 60 мин., следва допълнително заплащане 20 лв.

Когато е необходима допълнителна обработка на изображението, ще се свържем с вас.

Посочените цени са с ДДС.

 

Какъв е срокът за изработка

Срокът за изпълнение на стандартна поръчка е от 3 до 5 работни дни, за поръчки до 20 броя. За поръчки над 20 броя срокът за изпълнение е по договаряне.

За спешни поръчки – в рамките на работния ден, следва допълнително заплащане +20% от крайната цена на продуктите. Спешна поръчка може да се направи за поръчки до 10 броя.

 

Какъв е срокът за доставка

Срокът за доставка е 24 часа и НЕ е включен в срока за изработка на продуктите.

 

Колко струва доставката

Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ, освен, ако не е упоменато друго от клиента. Цената на доставката е в съответствие с тарифата на съответната фирма.

Доставките на ЕКОНТ и СПИДИ се извършват между 9:00 и 17:00 часа в работни дни. Стойността на доставката се начислява към поръчката.

Отказът от приемане на доставения от куриерската фирма продукт, изработен от нас по проект на клиента, се счита за неизпълнение на договора за поръчка, сключен в момента на потвърждаване на заявката, като в този случай имаме право на обезщетение в двоен размер на цената.

 

Продукти, марки, размери

Текстилните продукти, които предлагаме, ще намерите в раздел „Магазин“ на меню „Печат върху текстил“

За момента работим с Fruit of the Loom, както и с продукти, произведени от „ДИБИКО“ ЕООД

Стандартите за размери на различните производители са различни.

В описанието на всеки продукт е посочена информация кой размер на колко сантиметра гръдна обиколка и височина отговарят – Таблица с обмерни данни.

 

Инструкции за третиране на артикули с щампа

Прането не вреди по никакъв начин на щампите, отпечатани с използваната от нас технология – Директен печат. Препоръчителната температура за пране е 300– 40 0 С.

При щампи върху цветен текстил, препоръчваме да се гладят от вътрешната страна.

 

Подготовка на файловете

Изисквания към файлове за печат / в случай , че се предоставят от клиента/ – Работим с файлове, съвместими с програми на Adobe

  • растерни файлове – jpeg, gif, png, bmp, tiff, psd в реален размер с минимум 300 dpi.
  • Векторни файлове – eps
  • цветове зададени по RGB

Ако желаете да качите растерен файл, е необходимо да се съобразите с размера му. За оптимално качество на щампата, е нужно отигиналното изображение да е максимално голямо. Колкото по-малко е изображението, толкова по-малка става щампата. Ако увеличите изкуствено размера на растерния файл, ще влошите качеството на щампата.

Важно е да се знае, че цветовете, които виждате на монитора си, се формнират чрез смесване на светлина, а цветовете при печат се образуват чрез смесване на бои. Поради тази причина по-ярките и искрящи цветове няма как да запазят яркостта при печат върху текстил и обикновено леко потъмняват. Препоръчваме да проверявате как ще изглежда изображението в цветови модел CMYK.

Ако качите изображение с малък размер или лошо качество, то няма как да бъде напечатано качествено. Екипът ни не носи отговорност в тези случаи.

Комбинирането на две или повече щампи по проекта на клиента се извършва по макета, зададен от него, максимално съобразен с изискванията му.

Модулът „По твой дизайн служи за изграждане на примерен модел за печат, който в някой от случаите може да бъде различен от изработения продукт.

Възможни са отклонения, свързани с мащабирането на проекта в Модулът „По твой дизайн“, спрямо текстилния артикул. Размерите на файловете в сантиметри ще съобразени с изискванията на клиента, но могат да бъдат различни от зададените.

Екипът ни не носи отговорност за качествата на готовия продукт, пряко зависещи от проекта, предоставен от клиента, а именно некачествена щампа, вследствие на предоставено за печат изображение с недостатъчен размер или лошо качество. По-ярките и искрящи цветове няма как да запазят яркостта си след отпечатването и обикновено леко потъмняват.