Как да поръчам

За да поръчате продукт, от раздел „Магазин“ на меню „Печат върху текстил“ изберете желания текстилен продукт. Оттук можете да прегледате описанието на съответния продукт, както и да изберете размер цвят и количество. Можете да добавите щампа чрез натискане на бутон „Дизайн“. Отваря се модул „По твой дизайн“, където може да изберете за отпечатване изображение от нашата галерия или да прикачите ваше изображение. Модулът позволява да изберете размер на щампата, както и да добявяте надписи. След като направите своя дизайн, кликнете бутон „Купи“

Така избраният продукт се добавя във вашата количка. Можете да продължите да пазарувате, да добавяте продукти към списъка. Когато сте готови, изберете бутон „Приключване на поръчката“. Отваря се формуляр, в който трябва да попълните своите данни. Така поръчката ще стигне до нас и ние ще можем да я обработим.

 

Редактиране на поръчката

След като добавите продукт в количката, имате възмонжост да редактирате, също и да го изтриете.

След изпращане на поръчката, тя не може да бъде редактирана през сайта. В този случай, за редактиране трябва да се свържете с нас.

След като изпратите поръчката, предстои да се свържем с вас и да потвърдим цената и детайлите, за да започне обработката. Потвърждението ще получите в рамките на един работен ден. Поръчки, направени в събота, неделя и празнични дни се потвърждават в първия следващ работен ден.

След като потвърдим поръчката ви, ще я изработим и пуснем по куриер.